Du som bor i Hus 3, Pennygången 33-47
Du som bor i en evakueringslägenhet på grund av renoveringarna av Hus 3, Pennygången 33-47, kan flytta tillbaka till din lägenhet så snart renoveringen är klar. Vi kommer att ta en personlig kontakt med dig och då ha en dialog direkt med dig om återflyttningen.  I samband med det kan du lämna önskemål om att byta lägenhet inom Hus 3, Pennygången 33-47.

 

Du som vill ha en lägenhet i Hus 3, Pennygången 33-47

Du som bor någon annanstans på Pennygången men vill ha en lägenhet i Hus 3, Pennygången 33-47, söker via Boplats. Vi annonserar detta till er i trapphuset, på Mina sidor och www.dialogpennygangen.se.

 Hyresgäster på Pennygången har förtur till lägenheterna i Hus 3, Pennygången 33-47, gentemot andra sökande på Boplats. Därför är det viktigt att du i din profil på Boplats anger att du har Stena Fastigheter som hyresvärd. För att kunna söka en lägenhet via Boplats måste du först registrera dig.

Är det flera sökande på samma lägenhet i Hus 3, Pennygången 33-47, erbjuds lägenheten till den hyresgäst med längst boendetid i nuvarande lägenhet.

Under januari-mars lägger vi ut lediga lägenheter på Boplats i omgångar, varefter ett trapphus blir klart. Vi annonserar detta, i god tid, i trapphuset, på Mina sidor och här på www.dialogpennygangen.se

Just nu kan du söka:

Trapphus: Pennygången 45-47, datum att söka: 31 mars, inflyttning: 1 juli 2015

Trapphus: Pennygången 41-43- söktiden är avslutad.

Trapphus: Pennygången 37-39  - söktiden är avslutad.

Trapphus Pennygången 33 och 35 – söktiden är avslutad.

 

Du som flyttar in i Hus 3, Pennygången 33-47

Du som flyttar in i Hus 3, Pennygången 33-47, kommer att kunna göra olika val och tillval. Läs mer här.