BoStad2021_Pennygången

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi planerar att bygga 550 nya bostäder, en ny matbutik, förskola, äldreboende, restauranger och mötesplatser i anslutning till Pennygången i Högsbohöjd.

Första etappen lägenheter kommer att stå klara till 2021. Det kommer att finnas ett brett utbud av både små och stora bostadsrätter och hyresrätter och bostäder för dig som vill ha ett gemensamt boende med nya och gamla vänner.

Med flera olika boendeformer kan vi möta de många olika önskemål hyresgäster har och skapa ett varierat bostadsområde med stor mångfald. Du som är hyresgäst hos oss idag och bor i området har förtur till de nybyggda lägenheterna. Lägenheterna förmedlas via Boplats och vår hemsida.

När vi utvecklar våra bostadsområden gör vi det tillsammans med dig som bor här. Dina synpunkter och ditt engagemang är viktigt för oss! Så håll utkik efter inbjudningar till våra olika öppet hus och dialogmöten.

Läs mer om projektet här. 

 

En del av jubileumssatsningen BoStad2021

Göteborg bygger 7000 extra bostäder. Projektet kallas BoStad2021 och är ett samarbete mellan Göteborgs Stad och 27 byggaktörer. Bostäderna ska vara klara år 2021 då Göteborg firar 400 år. Detta projekt ingår i BoStad2021. www.bostad2021.se​​