22Feb2016

Från 16.00 till 19.00

På Pennygången 35

Välkommen till dialog om nybyggnation på Pennygången

När Göteborg fyller 400 år 2021 ska 7 000 nya bostäder, utöver det ordinarie bostadsbyggandet, stå färdiga. Denna jubileumssatsning är ett samarbete mellan Göteborgs Stad och näringslivet och syftet är att tillföra fler
lägenheter, vilket Göteborg har ett stort behov av. Bostäderna kommer att byggas på olika platser i Göteborg. 

Stena Fastigheter Göteborg är en av aktörerna i denna satsning och vi planerar att bygga nya bostäder i våra bostadsområden på Pennygången, Fyrklöversgatan och Briljant- och Smaragdgatan. På Pennygången planerar vi för cirka 500 nya hem.

Just nu arbetar staden med detaljplanen för nybyggnationen. Vi vill gärna i detta tidiga skede bjuda in till ett öppet hus för er som bor i området för att ta del av era synpunkter och tankar kring nybyggnationen.
Vad tycker du skulle komplettera området, vad fungerar bra och mindre bra i området?

Utvecklar bostadsområdet på många olika sätt
Vi utvecklar våra bostadsområden på många sätt, att bygga nya bostäder är ett. Den löpande förvaltningen, vår Relationsförvaltning®, upprustning och pluslägenheter är andra sätt. Just nu pågår planeringen av etapp 2 i badrumsrenoveringen med möjlighet till tillval. Huset på Pennygången 33-47 är färdigrenoverat och nu planeras arbetet i huset på nummer 49-63. Inom kort kommer vi att erbjuda pluslägenheter, vilket innebär att vi rustar upp alla rum i lägenheten till en modern standard. Vi berättar gärna mer om detta på vårt öppet hus.

Välkommen till öppet hus 22 och 25 februari!
Den 22 februari kl 16.00-19.00 och 25 februari klockan 17.00-19.00 finns vi på Pennygången 35. Kom och lämna dina synpunkter på nybyggnationen och hur vi kan utveckla området på bästa sätt. Vi svarar på dina frågor och bjuder på fika.