Välkommen till ett nytt öppet hus där vi visar skisser på den planerade nybyggnationen på Pennygången. Med oss har vi  arkitekterna Gunnar och Nazdar från White Arkitekter som tagit fram skisserna. Det är White Arkitekter som har ritat de  befintliga husen på Pennygången.

Vi planerar att bygga cirka 500 nya bostäder på Pennygången och just nu pågår arbetet med detaljplanen. Projektet ingår i  stadens jubileumssatsning BoStad 2021, som är ett samarbete mellan Göteborgs Stad och näringslivet med syftet är att tillföra fler lägenheter, vilket Göteborg har ett stort behov av. När Göteborg fyller 400 år 2021 ska 7 000 nya bostäder, utöver det ordinarie bostadsbyggandet, stå färdiga.

Välkommen till öppet hus 9 och 11 maj!
Den 9 maj klockan 17.30-19.00 och 11 maj klockan 16.00-18.00 finns vi på Pennygången 35. Kom och träffa oss, arkitekterna på White och titta på skisser för nybyggnationen. Vi vill gärna ha dina synpunkter. Vill du veta mer om de olika sätt vi utvecklar området på – genom löpande förvaltning, vår Relationsförvaltning®, upprustning och pluslägenheter – så berättar vi gärna om detta också. Vi bjuder på fika.